Murat Dalkılıç'tan 'Epik' albüm!

İki yıllık suskunluk bitiyor, Murat Dalkılıç ‘destansı’ bir albümle müzikseverlerle buluşuyor!

Dalkılıç, kariyerinin 4. stüdyo albümü ‘Epik’,

Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle bugün (14 Temmuz) piyasada!

Önceki albümlerinden farklı olarak, ilk kez toplam12 şarkıdan oluşan albümde bir parça hariç tüm şarkıların söz ve müzikleri Murat Dalkılıç imzası taşıyor.

Başarılı sanatçı, uzun zamandır büyük bir titizlikle hazırladığı 'Epik' albümü ile müzikseverlere birçok sürpriz sunuyor. Bu destansı albüm bir yandan en son dünya trendlerini yakalarken bir diğer yandan ise yerel ruhu içinde barındırıyor. Albümün sürprizlerinden biri de 'Boya Gitsin’ şarkısında Murat Dalkılıç'a eşi Merve Boluğur'un eşlik etmesi oldu. Bir ‘featuring’ projesi olan 'Boya Gitsin' şarkısı bu senenin en iddialı parçalarından biri olmaya aday.

Albümdeki aranjeler de birbirinden değerli isimlerin imzasını taşıyor. Müziğin usta ismi İskender Paydaş, Tolga Kılıç,Öğünç Başara ve Çağrı Telkıvıran'dan oluşan aranjör kadrosuyla hazırlanan albümün çıkış parçası olarak; sözü ve müziği Murat Dalkılıç'a ait olan 'Ben Bilmem' şarkısı seçildi. Albümün mix ve mastering'i ise Özgür Yurtoğlu imzası taşıyor.

 

MURAT’IN ‘İLLÜSTRASYON’ HALİ

İmaj fotoğrafları için Serhat Hayri'nin objektifine poz veren Murat Dalkılıç'ın albüm kapağı ise sanatçının portresinin ‘illüstrasyon’ hali... Özel bir yöntemle, Emre Kantaşlı tarafından hazırlanan görsel şimdiden sosyal medyada fenomen olmuş durumda...

Bambaşka bir ruhla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Dalkılıç, 'Epik' ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Murat Dalkılıç bu albümde müzikseverlere, aşkın, sevginin, tutkunun ve hayatın tasvirini sunuyor. Dalkılıç’ın gözünden ‘hayat’ın 'Epik' hali bu albümdeki, 12 şarkıda can buluyor.