Roger Waters’tan İZEV’e tam destek!

İZEV, efsanevi müzisyen Roger Waters’ın desteği ile hazırlanan ve Selda Bağcan, Funda Arar, Kubat ve Koray Avcı'nın seslendirdiği ‘Yaşam Hakkı – Duvar’ ile ‘farklı’ gençlerin sesini duyurmayı amaçlıyor!

Bizler İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı İZEV olarak 1989 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde, toplumda "zihinsel engelli" olarak tanımlanan, bizim "farklı" bireyler dediğimiz çocuk genç ve yetişkinlerin eğitimlerini, bireyselleşmelerini, istihdam edilmelerini, özgürleşmelerini destekliyor, kısacası hayatın her alanında yer almaları için faaliyetler yürütüyoruz. 

Bu kapsamda hizmet vermekte olan bir destek binamız, İZEV BAĞIMSIZ YAŞAM EVİ' miz, istihdam projesi olarak kurguladığımız cafemiz DOWN TOWN Event Cafemiz, bir de alanda olağan bireylere farkındalık kazandırmak amacıyla geliştirdiğimiz ve ilk etabında 28 sergi ile geçtiğimiz yıl boyunca Türkiye'de bir çok ili dolaşan ve yaklaşık on milyon kişiye ulaşan sosyal sorumluluk projemiz "HAYAT VE BİZ" aracılığıyla "farklı" gençleri destekliyoruz.

Size PINK FLOYD-Roger WATERS desteği ile gerçekleştirdiğimiz ve HAYAT VE BİZ projemizin şarkısı "YAŞAM HAKKI-DUVAR" özelinde ulaşıyoruz. 

 

"YAŞAM HAKKI_DUVAR" "ANOTHER BRICK IN THE WALL" şarkısının kullanım haklarının 2 yıl Vakfımıza Roger WATERS tarafından hediye edilmesi üzerine Hakan KURAL tarafından engellilere dair farkındalık oluşturmak amacıyla türkçe sözler yazılarak tasarlanan ve hem ülkemizde hem de dünyada bir çok ilki temsil eden çok özel bir şarkı olarak toplumla buluştu. Geçtiğimiz hafta lansmanını yaptığımız projemiz ve Selda Bağcan, Funda Arar, Kubat ve Koray Avcı'nın seslendirmesi ve Dr. Yavuz Dizdar'ın canlandırmaları ile daha da özel hale gelen klibimiz ilk on günde sadece Youtube üzerinden 1.400.000 kez izlendi. Projemizin devam stratejilerinden birisi de bu klibin bir müzik klibi olarak da müzik kanallarında yayınlanması ve "farklı" gençlerin sesini çok daha fazla kişiye duyurabilecek imkana kavuşmaları...