İzmir’e yeni eğlence merkezi: ‘Hangout Performance Hall’

İzmir’e yeni eğlence merkezi: ‘Hangout Performance Hall’

Sloganı gibi başka bir yer burası, şimdilik sadece hafta sonları müzik ağırlıklı gibi görünse de sosyokültürel hayatımızda fark yaratacak hafta içi alternatif etkinliklere, sanatın her dalından organizasyonlara ve kurumsala yönelik aktivitelerle iş dünyasına hızlı, başka bir giriş yapmayı planlıyor. İzmir de sanatla iç içe olacak bir peformans sanatları merkezi hayali ile yola çıkmışlar. Doktor ve mühendislerin açtığı turizmci destekli farklı kafalarda bir yer.

Rock ve alternatif müzik üzerine açılan ana salon ve elektronik müzik yapacak olan Hangout Cure olmak üzere aynı anda iki performans alanına sahip. Mekanı farklı kılan şeylerden biri de konser sonrasında canlı müzik gece 4 e kadar devam ediyor. Sanatçı listesi hazırlanmasında her iki taraf için özel bir ekip kurulmuş ve Aralık sonuna kadar tüm hafta sonu organizasyonları şimdiden hazır. 7 metre tavan yüksekliği, büyük sahne, üstün ses sistemi, profesyonel akustik dizayn, görsel tasarımlar, güler yüzlü hizmet, uygun fiyatlar, ve sınırsız eğlence gibi konularda iddialılar. Bunun dışında yemek karavanları ve bir diğer aktivite alanları mevcut. Yakın zaman da elektronik müzik çalan Cure Bar ve Kendine Has Beer Garden ‘ı da açmayı planlanıyor.

Hayko, Ceza, Pentegram, Can Bonomo, Buray, Mehmet Erdem, Mirkelam, Göksel, Feridun Düzağaç, Pera, Adamlar, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Ceylan Ertem yakın zaman da sahne alacak sanatçılardan bazıları. Stereo Expres, Jonas Saalbach, Miyagi elektronik tarafta açıklanan ilk isimler. Etkinlikleri kaçırmamak için @hangout_psm istagram hesabını takip edebilir ve performans biletlerini de biletix’den alabilirsiniz.

Bornova’da Yaşar Üniversitesi’nin yakınlarında bulunan Hangout Performance Hall’da açılış tarihi olan 12 Ekim Cumartesi akşamı SATTAS, TİLT ve HAYKO CEPKİN sahne alacak.