Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak’tan Sürpriz İşbirliği

Alternatif müziğin en başarılı isimlerinden Kaan Boşnak ve Türkçe rap müziğinin önemli ismi Anıl Piyancı, bir kez daha bir araya geliyor.

'Varsın' şarkısı ile başlayan Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak işbirliği bu kez 'Göklerde Süzülürken' ile dinleyiciyle buluşuyor. İkilinin bu yeni çalışması bugün Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlandı. Sözü Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak, müziği Anıl Piyancı, Kaan Boşnak ve Ouz Baydar'a ait olan 'Göklerde Süzülürken'in aranjesinde de Ouz Baydar yer alıyor.

Dostlukları uzun yıllara dayanan ve müzikal olarak da 2019 yılında “Varsın” şarkısıyla bir araya gelen ikili, bu sürpriz yeni çalışmayla bu kez dinleyiciyi yeni bir yolculuğa davet ediyor. Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak şarkının hikayesini böyle özetliyor : “Süreç biraz doğaçlama gelişti. Doğru yerde doğru zamanda yollarımız yine kesişti. Stüdyo ortamında oldukça iyi bir uyum yakaladık. ‘Göklerde Süzülürken’ üzerine uzun planlar yapmadığımız ve aramızdaki bu uyumdan ortaya çıkan doğal ve samimi bir şarkı oldu. Önümüzdeki süreçte devamı gelebilir.”

‘Göklerde Süzülürken’ Cem Kılıç yönetmenliğinde çekilen klibiyle birlikte bugün tüm dijital platformlarda yayında.