Erkan Erzurumlu’dan “Kalbin Nereli”

Müziğe dokuz yaşında gitar çalarak başlayan Erkan Erzurumlu, ilk teklisi ‘Kalbin Nereli’ ile kariyerine farklı bir yol çiziyor. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan, sözü Tuğçe Ören, müziği Erkan Erzurumlu, düzenlemesi ise Tolga Erzurumlu imzası taşıyan şarkıyla iddialı bir giriş yapan Erkan Erzurumlu, tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Müzisyen bir ailede büyüyen, gitarist olarak yerli ve yabancı birçok ünlü isimle önemli projelere imza atan sanatçı, yorumculuk ve bestecilik yönüyle de ön plana çıkacak. “Müzisyen olarak yıllarca edindiğim birçok deneyim, benim için çok kıymetli. Çoğunlukla enstrümanist yönümü ön plana çıkarsam da, bana en çok heyecan veren tutkularımdan biri şarkı söylemek ve yazmak oldu” diyen Erkan Erzurumlu, şimdi bu tutkusunu dinleyiciyle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

‘Ziynet muazzam bir ses!’

Müzisyen yönünün yorumculuğuna her zaman eşlik edeceğini söyleyen Erkan Erzurumlu, ‘müzik adamı’ olma yolunda ilerleyeceğinin altını çiziyor. Eşi Ziynet Sali’nin kendisini kariyer anlamında her zaman teşvik ve motive ettiğini anlatan sanatçı, “Ziynet, tartışmasız muazzam bir ses ve inanılmaz bir yorumcu. Müzik paylaşımı konusunda o benim en yakın dostum. Her gün birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz. Bu bizim için çok özel bir durum. Eşimle böyle bir uyumumuz olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum” diyor.

Müziğini, Doğu ve Batı öğelerini içeren, Akdeniz sıcaklığını barındıran ve günümüz soundlarıyla sarmalanmış ‘Füzyon Pop’ olarak tanımlayan Erkan Erzurumlu, ekliyor; “Çalışmalarımın hep bir standardı olsun istiyorum. Daima üretebilen, her zaman bir adım daha öteye gitmek için çalışan, dürüst ve takip edenlerine her zaman ışık tutan uzun bir kariye sahip olmak en büyük isteğim.”

Erkan Erzurumlu’nun “Kalbin Nereli” teklisi, Sony Music Türkiye bugün tüm dijital platformlarda yayında.