Gökçe Kendine Format Attı!

Yeni şarkı "Aksiyondayım' ile Gökçe kendine format attı.

Alternatif müziğin güçlü yıldızlarından Gökçe en son yayımladığı 'Bu Kalp' sonrası sevenlerinin karşısına sürpriz bir single ile çıkıyor. Pasaj Müzik etiketiyle 9 Ekim Cuma tüm dijital platformlarda yer alacak şarkının adı: 'AKSİYONDAYIM'

'Son günlerde en önemli kişinin kendim olduğunu daha iyi anladım ve ben neyi seviyor ve hangi tarzları en çok dinliyorsam o tarz müziği yaptım, inanılmaz memnunum bu şarkının soundundan. Varolan alışılmış tarzıma yeni format attım, ve ortaya "Aksiyondayım" çıktı' diyen Gökçe, Efe Onat ile beraber ilk defa alt-yapı üzerine söz ve beste yaptı. Kolektif bir çalışma sonucu ortaya çıkan yeni Gökçe şarkısı 'Aksiyondayım'ın düzenlemesi Serhat Özen’e ait.

Single kapağındaki sürpriz!

Kapak ve klipte Gökçe'nin kullandığı kostüm ve sıra dışı maske Asli Jackson imzasını taşıyor.

Aslı Jackson'ın sürdürülebilir moda fikrinden yola çıkarak hazırlanan kostümlerle, insanlara "var olanı harcama, atma, üstüne ekle değiştir ve tekrar giy, kullan" düşüncesi empoze etmeye çalışıldı.

Gökçe birçok klibinde birlikte çalıştığı İdil Dizdar ve Said Dağdeviren ile yeniden kamera karşısına geçti. Şarkının videosuna ilişkin Gökçe, içimden ne geliyorsa, uç uçabildiğin kadar felsefesi üzerine çektik açıklamasını yaptı. Çekimleri 14 saat süren klipte Gökçe; farklı kültürlerin bileşenlerini, gelişigüzel bir biçimde yeni bir bütünde  oluşturuldu.