Güney Marlen’den yeni video!

Eski Bando grubunun solisti Güney Marlen bahar aylarında yayınlanacak ikinci solo albümünün ilk single’ı “Nasıl Düştüm Bu Derde”yi Garaj Müzik etiketiyle yayınladı.

“Boş Lunapark” adını taşıyan albümünün yayın tarihine kadar başka single’larını da dinleyici ile buluşturmaya hazırlanan Günay Marlen, ilk çalışmasının söz, müzik, düzenleme haricinde klavye ve back vokal kısmını da kendi üstlendi.


Vokal koçluğunu Teoman’ın yaptığı, Stüdyo 18’de kayıt, miks ve masteringini Levent Büyük’ün gerçekleştirdiği “Nasıl Düştüm Bu Derde” şarkısının video klibi, Harutyun Arto Davulciyan yönetmenliğinde çekildi.

Biyografi


İstanbul doğumlu olan müzisyen 2004 yılında müziğe başladı.Endüstri Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra YTÜ Müzik ve Sahne Sanatları bölümünü bitirdi.İletişim Sanatları bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.Müzisyenliğinin yanı sıra endüstri mühendisi ve müzik öğretmenidir. 2008-2017 yılları arasında, Eda Baba ile kurduğu Eski Bando ile yüzlerce konser vererek 2 albüm yayınladı. Eski Bando'da şarkı yazarı, solist ve gitarist olarak yer aldı.2016 yılında ilk solo albümü "Şişelere Mektuplar"ı çıkarttı.Bugüne kadar içinde bulunduğu bütün albümlerin prodüktörü ve bu albümlerin tüm şarkılarının söz yazarı ve bestecisidir.Yeni albümünde yer alacak olan "Nasıl Düştüm Bu Derde" adlı parçayı single olarak yayınladı.''Boş Lunapark'' adlı solo albümü çok yakında yayınlanacak olan müzisyen, konserlerine devam etmektedir.