Reha Hendem’in Hikayesi “Sonunda” Güzel Oldu!

Söz ve müziği kendisine ait Garaj Müzik etiketli “SONUNDA” isimli teklisi ile müzik piyasasına giriş yapan REHA HENDEM, geçmişte yaşadıklarıyla yüzleşen ve yeni bir başlangıç yapmaya karar veren bir adamın hikayesini anlatıyor.

Reha Hendem’in yeni şarkısı “SONUNDA”un Mix ve Mastering’i Depeche Mode, Nick Cave, David Bowie gibi isimlerle çalışmış Kevin Paul tarafından Londra’da yapıldı. Şarkının klibi ise Can Kınalıkaya tarafından sinematografik bir anlayışla siyah beyaz çekildi. Davulda Mert Alkaya, Keyboard’da Evrim Tüzün ve gitarda Safa Hendem’in yer aldığı projede, basgitarı da Reha Hendem kendisi çaldı.

Rock müziğin fenomen ismi Teoman’ın da “Son zamanlarda dinlediğim güzel şarkılardan biri,” yorumunu yaptığı “SONUNDA”, Ses Sanayii ve Pur Stüdyoları’nda kaydedildi.   

Reha Hendem’in yıllarca sahnede kendine has yorumu ile cover’ladığı, müzik tarihine damgasını vurmuş sanatçıların şarkılarını hafızalarına kazıyanlar veya rock müzikte yeni bir nefes arayanlar, “SONUNDA”u tüm dijital platformlardan dinleyebilirler.

Besteci, söz yazarı, enstrümanist ve vokalist Reha Hendem, müzik kariyerine İzmir’de yerel kulüplerde sahne alarak başladı. İstanbul’a geldikten sonra Özlem Tekin, Kargo, Yakup, Jabbar, Bedük, Sugarfree, Ankara Kent Orkestrası gibi birçok müzisyen ve müzik grubuyla çalışan sanatçı, yıllarca efsane rock grubu Soul Stuff’ta basgitar çaldı. 2007 yılında Münih’te yapılan MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Yakup grubu ile birlikte ilk üçe kalarak Türkiye’yi başarıyla temsil etti.