Plaktan 'Mazhar Fuat Özkan'

Plaktan 'Mazhar Fuat Özkan'

Türk Pop Müzik tarihinin en önemli gruplarından MAZHAR FUAT ÖZKAN’ın çok sevilen iki albümü ‘ Ele Güne Karşı Yapayalnız’ ve ‘No Problem’ yıllar sonra Rainbow45 Records ve WePlay işbirliğiyle yeniden plak formatında yayınlanıyor.

Plakseverlerin uzun süredir yayınlanmasını beklediği bu 2 albüm, yüksek ses kalitesinde, açılır kapaklı, orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş özenli tasarımıyla, poster / insert ekiyle birlikte  180 g. siyah plak olarak piyasaya sunuluyor.

 

Grubun 1984 tarihli ilk albümü ‘ Ele Güne Karşı Yapayalnız ‘, barındırdığı 11 şarkı ile adeta bir şölen niteliğinde;

Plağın A yüzünde ’Ele Güne Karşı Yapalnız ‘,’ Deli Deli’,’Sen ve Ben’,

’Yalnızlık Ömür Boyu ‘,’Neye Niyet Neye Kısmet’ ve ’Ondan Şikayet Bundan Şikayet’yer alıyor. Garo Mafyan, Erkan Oğur, Onno Tunç, Asım Ekren, Taner Öngür ve Yalçın Ateş destekli plağın B yüzünde ise ‘Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da’,‘Olmuyor  Olamıyor’,’Sevdim  Bir  Kere’,’Bodrum’,ve ‘Güllerin İçinden’gibi grubun unutulmaz şarkıları yüksek ses kalitesinde dinleyiciye ulaşıyor.Tüm parçaların şarkı sözlerinin yer aldığı açılır kapaklı yeni tasarıma ek olarak  nostaljik 2 fotoğraflı 4 sayfa poster/insert de plakla birlikte sunuluyor.

 

Grubun külliyatının yine en sevilen albümlerinden 1987 tarihli 4. stüdyo albümü ‘ No Problem ise 

Garo Mafyan ve Uğur Başar destekli. …

11 şarkıdan oluşan plağın A yüzünde ‘No Problem’,’Bulamadım Senin Gibisini’,’Niyet Neydi Akıbet Ne Oldu’,‘Sen Sarhoş Olunca’,’Yalnızlar Garı ‘yer alırken, B yüzünde ise ‘ Uç Oldum’,’Tam Ortasındayım’,’Bazı Bazı’, ’Muhabbetler Sana Doğru’,’Ağlamakla Olmaz Sevgilim’ ve ‘ Cici Bebek’ dinleyiciyi selamlıyor. Açılır kapaklı olan bu albümde de tüm şarkı sözleri ve 2 sayfalık poster/insert mevcut…

 

MAZHAR FUAT ÖZKAN‘  ‘Ele Güne Karşı Yapayalnız’  ve ‘ No Problem’ plakları 12.05 2017 cuma günü itibarıyle, Rainbow45  Records etiketiyle ve  EMI - Universal Müzik Türkiye dağıtımıyla tüm büyük müzik marketlerde, seçkin plak dükkanlarında ayrıca  www.rainbow45records.com web sitesinden satışa sunulacaktır.